2021-04-08 07:48:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma ott találhatsz segítőre, ahol nem is számítanál rá

Napi horoszkóp április 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint tele vagy energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatod. Jelentős előrelépést akkor érhetsz el, ha másokkal is megosztod gondolataidat, terveidet, felfedezéseidet. Szedd össze a bátorságodat, és lépj ki a többiek elé terveiddel!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Törekedj a precizitásra egész nap, de ha hibát vétesz, azonnal vállald el. Ezzel csak nőhetsz a többiek szemében! Aki dolgozik, az néha tévedhet is, de az őszinteség, az egyenesség becsülendő.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igazán kellemes napra számíthatsz. Nem kell végre túlerőltetned magad, és annak szentelheted az idődet, ami igazán érdekel, amit valóban fontosnak tartasz. Egy váratlan hívás pedig az érdekességet is becsempészi életedbe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma szánj egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Amit eddig felszabadítónak, és boldogítónak éreztél, kezd talán egy kicsit kolonccá válni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnod tőle, inkább csak egy kicsit átvariálnod a dolgot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha teheted, a mai napon ne intézz pénzügyeket. A döntéseid talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatsz. Jó hír viszont, hogy a szerelemben ma több szerencséd lehet. Randevúzz!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túlságosan érzékennyé válhatsz, aminek következtében a bolhából is képes lehetsz elefántot csinálni. Vegyél vissza az érzékenységedből, és akkor jobban megérted mások indokait is. És akkor talán azt is látod, hogy jó a helyzeted.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ingadozó érzelmi életed kezdi rányomni bélyegét a mindennapjaidra is. Pedig most volna itt az ideje a jövője megalapozásának, valami új kialakításának. Próbálj meg belső békére lelni. Jógázz, meditálj, és engedd el a haragot!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma konfliktushelyzetbe keveredhetsz, még ha nem is te idézted elő. Vedd elő jobbik énedet, és legyél azon, hogy elsimuljon a viszály. A kiélezésnek semmi értelme, és, ha ezt beláttad, győzd meg a másik felet is. Később hálás lesz érte.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az utóbbi időben úgy tűnik, megnyugodtál, és sokkal kiegyensúlyozottabb életet élsz, mint annak előtte. Még mindig sok azonban a nyitott kérdés, amire választ kellene találnod az igazi belső béke megtalálásához. Nézz szembe velük!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan esemény dúlhatja fel a napodat. Jó, ha már idejében elintézed a dolgaidat, mert ha késlekedik, esetleg kifutsz az időből. Talán csalódnod kell abban, akire számítottál, vagy nem várt akadályok teszik nehézzé a munkavégzést.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ott találhatsz segítőre, ahol nem is számítanál rá. Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaidra, ami aztán előre lendíthet a megújulás útján. Ne félj a változástól, mert most épp erre van szükséged.


Halak: II. 19. - III. 20.

Túláradó érzelmeid ma kissé elragadhatnak. A múlt érzésein töprengesz, és talán valósnak tartasz egy olyan érzést, amit évekkel ezelőtt éreztél. Ez egyrészt igaz, másrészt, nem biztos, hogy ma alapozhatsz erre. Láss reálisan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: